Vybíráme ze slevových akcí: Assassin's Creed zdarma a jarní výprodeje

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Uplay - Assassin's Creed Unity zdarma

Ubisoft v posledních dnech reagoval na zprávy ohledně požáru katedrály Notre-Dame tak, že na rekonstrukci přispěl 500 000 euro. Aby toho ale nebylo málo, tak k tomu dal k dispozici všem PC hráčům na Uplay zdarma Assassin’s Creed Unity, ve kterém si zmíněnou katedrálu můžete prohlédnout pěkně zblízka.  

5990c92f-99344.jpg3e5c452d-99343.jpg0cdc4460-99347.jpg06f94592-99341.jpg

Hlavním hrdinou tohoto příběhu je Arno Dorian, se kterým si prožijeme část francouzské revoluce. Unity je mimo jiné jediným dílem v sérii, kde můžete některé mise hrát v kooperaci až čtyř hráčů. V době vydání trpěl spoustou technických problémů, ale od vydání v roce 2014 se to o hodně zlepšilo. 

Jelikož to byl první díl série Assassin’s Creed, který vyšel čistě na současnou generaci konzolí, tak si vývojáři mohli dovolit nové věci. Je radost se s vylepšeným systémem parkouru pohybovat po Paříži, a i davy v ulicích čítající stovky lidí mají něco do sebe. Tato akce trvá celý týden. 


Pokud jste zachytili další zajímavé akce, určitě se o ně podělte u nás v diskuzi

Diskuze (1) Další článek: V příběhovém traileru na Mortal Kombat 11 nechybí Cyrax a Sektor

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,