Zadarmo nebo se slevou: Black Ops 4 za hubičku a zase Nintendo

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Humble Bundle – Age of Wonders 3 zdarma 

Humble Bundle to tento týden pěkně rozjíždí. Kromě slev a výhodných balíčků si pro hráče přichystal i něco zdarma. Konkrétně je řeč o Age of Wonders 3, což je tahová strategie, která kombinuje i prvky z RPG žánru.  

age2.jpgage4.jpgage3.jpgage.jpg

Během hraní rozhodně budete muset zapojit mozek. V úvodních částech se to nemusí zdát, ale v některých misích umí nepřátelé řízeni umělou inteligencí pěkně potrápit. Pokud to pro vás ani tak není žádná výzva, tak je tady i možnost hrát v multiplayeru se proti ostatním hráčům nebo na druhou stranu se společně s dalšími hráči můžete postavit nepříteli bok po boku.  

Jak již název napovídá, hra je zasazena do světa plného divů, kouzel a nadpřirozených bytostí. Můžete si ho projít pěkně kousek po kousku skrz příběhovou kampaň nebo se rovnou pustit do některého z náhodně generovaných levelů, ve kterém se se svým strategickým myšlením můžete vyřádit do sytosti.  

Diskuze (3) Další článek: Crash Team Racing Nitro-Fueled vám dovolí upravovat své závodníky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,