Vybíráme ze slevových akcí: Street Fighter na zkoušku a výprodej indie her

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Street Fighter V na 14 dní zdarma 

Nadšenci do bojových her jistě v těchto dnech mají plné ruce práce s novým dílem Mortal Kombatu, ale pokud se vám nechce dávat plnou palbu za novinku a chcete si oddychnout u dobré hry tohoto žánru, tak vám v tomhle ohledu určitě pomůže nabídka Capcomu. Celých 14 dní si můžete zahrát Street Fighter V zcela zdarma.  

st5.jpgst10.jpgst9.jpgst.jpg

To platí pro všechny platformy. Na konzolích tedy stačí zamířit do obchodu a stáhnout si trial verzi. PC hráči pak Street Fighter najdou na Steamu. Pokud by vás hra opravdu chytla, můžete využít i aktuální slevové akce, která probíhá jak na PC, tak na PlayStationu.  

Street Fighter V rozhodně za zkoušku stojí. Vyšel po osmi letech od vydání oblíbeného čtvrtého dílu a stejně jako jeho předchůdci se těší popularitě hlavně na poli e-sportu. Nemusíte ale být žádný přeborník v bojových hrách, abyste si Street Fighter užili. Když se nebudete chtít pouštět do online soubojů s ostatními hráči, tak je tady stále příběhový mód. 


Pokud jste zachytili další zajímavé akce, určitě se o ně podělte u nás v diskuzi

Váš názor Další článek: Days Gone: hutný survival, který vás chytne (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,