Vybrali jsme 10 her, u kterých vybouchnete vzteky

Jsou hry, které nás mají odreagovat a pobavit. Potom jsou ale i hry, u kterých budete vzteky ječet, posílat vývojáře do pekel a bůhví co všechno. My se nyní na takové hry podíváme.

Cuphead

Platforma: PC, Xbox One, Mac OS, Nintendo Switch

Úroveň stresu: "To už si děláš legraci?"

A začínáme zvostra. Hru Cuphead byste si nespojili s nějakým přehnaně těžkým zážitkem. Vždyť přece to je animované a jako vytržené z pohádek pro děti. Ovšem, opak je pravdou. Tahle hra není pro děti. A už vůbec není pro hráče, kteří mají slabé nervy a nakřáplý ovladač.

getthumbnail.jpggetthumbnail (1).jpggetthumbnail (2).jpg

Hlavními hrdiny videohry jsou bratři Cuphead a Mugman a oba jsou závislí na hraní kostek. Jako správní závisláci chtějí hrát a jejich závislost je přivede až na ostrov, který patří samotnému ďáblu. Ďábel za nimi přijde s tím, že mohou vyhrát pohádkové bohatsví a pokud prohrají, dají mu svou duši. Bratři samozřejmě prohrávají a své duše vykoupí jen tak, že ďáblovi přinesou všechny duše hříšníků. Násilnou cestou.

Hra je těžká kvůli občas frustrujícímu a nereagujícímu ovládání. Mně osobně se občas stalo, že jsem zmáčkl tlačítko pro skok a Cuphead skočil o milisekundu později, díky čemuž mě to stálo život. Povětšinou ale můžete za svou smrt sami, a to buď kvůli tomu, že jste nepozorní, nebo protože ještě nemáte v malíku konkrétní úroveň.

Takže si připravte několik klávesnicí či ovladačů. Pokud hru dohrajete se stejnou klávesnicí, se kterou jste začali, zatleskám vám.

Diskuze (11) Další článek: Na Steamu jsou k mání hry zdarma, nechybí Tomb Raider a Goat of Duty

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,