Téma | E3

Vybrali jsme nejlákavější herní pecky, které se ukázaly na výstavě E3

E3 je za námi a je čas bilancování. Na které hry se nejvíce těšíme?

Ne všichni měli tu možnost sledovat veškeré konference z letošní E3. To ale vůbec nevadí, my jsme si tu práci samozřejmě dali a v následujícím přehledu vám tak můžeme přinést výběr těch nejzásadnějších her, které byly oznámeny či nějakým způsobem nově přiblíženy. Jde o hry, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. Takže papír, tužku a jdeme na to.


S.T.A.L.K.E.R. 2 - drsný radioaktivní svět

Platformy: PC, Xbox Series X/S

Datum vydání: rok 2022

Existují hry, na které se herní komunita těší a potom hry, které jsou doslova vymodlené. Mezi druhou skupinu můžeme zcela jistě zařadit pokračování kultovního titulu S.T.A.L.K.E.R. Nově jsme konečně měli možnost zhlédnout ohromující trailer, který láká hráče na atmosférickou výpravu do radioaktivitou zamořené oblasti. A vše vypadá přesně tak, jak bychom si představovali.

ST3.jpgST2.jpgST.jpg
Čeká nás hutná akce s hororovou atmosférou

I pokračování s podtitulem Heart of Chernobyl naváže na systém A-Life 2.0, který se postará o reálně vypadající a živoucí dynamický svět Zóny, jenž žije vlastním životem, avšak reaguje na počínání hráče. Veškerá rozhodnutí tak budou mít skutečný vliv na následné události, což bude vyžadovat opatrný postup celou hrou. Nikdo z vás totiž jistě nechce narušit křehkou rovnováhu zdejšího světa.

Z traileru na nás dýchla ohromující atmosféra, která dala vzpomenout nejen na první díl, ale též na ne tak staré Metro Exodus. Vypadá to na nezapomenutelný zážitek, který snad bude stát za to dlouhé čekání. Dočkáme se již příští rok, kdy hra dorazí na PC a Xbox Series S/X. Pokud vše klapne tak, jak je plánováno, jednotlivé díly bude dělit dlouhých patnáct let.

Diskuze (1) Další článek: Tvůrce Five Nights at Freddy’s opouští hororovou značku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,