Vychovejte dostihového šampióna

Nevíte čím na Vánoce obdarujete sestru/sestřenici/kamarádku? Co takhle vyzkoušet počin My Horse and Me 2, což je první pokračování vcelku oblíbené simulace chovu koní, jejíž kvality ocení právě především ženské pokolení. Tvůrci navíc zapracovali nanových funkcích, grafice, animacích a také dějové lince.

Poněkud překvapivě působí fakt, že se hra pyšní oficiální licencí FEI (Fédération Equestre Internationale – Mezinárodní jezdecká federace). Na začátku si tedy vyberete koníka podle svých představ a začnete s ním jezdit na méně významné soutěže. Pokud se budete dobří, jistě vás časem neminou pozvánky na prestižní dostihy, kde se můžete setkat se slavnými jmény, ať už na listině žokejů či koní. Kromě singleplayeru se vám pod myš/gamepad dostane i kooperativní mód, v němž si své síly změříte s ostatními lidmi z celého světa.

Nicméně v Horse and Me 2 se o svého zvířecího šampióna budete muset starat, a to ve vetší míře. Jednak je třeba poctivě trénovat (drezůra, skákání aj.) a druhak je důležitá i samotná starost o koně, což obnáší krmení, čištění, česání a mnoho dalších podobných činností. Jak již bylo zmíněno v prvním odstavci, dočkáte se vylepšeného vizuálního zážitku a i když se v něm najde spousta chyb – například „lepenkové“ publikum -, pro cílovou skupinku hráčů je to tak akorát. Titul je určen pro PC, X360, PS2 a Wii. Všechny zmíněné platformy se nového přírůstku do rodiny dočkají v nejbližších dnech až týdnech.

MyHorseandMe2_065.jpg MyHorseandMe2_066.jpg
MyHorseandMe2_067.jpg MyHorseandMe2_068.jpg
MyHorseandMe2_069.jpg MyHorseandMe2_070.jpg
MyHorseandMe2_071.jpg MyHorseandMe2_072.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, X360, Wii, iPhone
Žánr: Simulátory | Simulátor chovu koní
Výrobce: Atari
Váš názor Další článek: Vývoj 'next-gen' konzolí do roku 2012

Témata článku: , , , , , , ,