Vydání Overwatch na konzoli Nintendo Switch by bylo náročné

Hodně hráčů touží, aby populární střílečka Overwatch vyšla i na Nintendo Switch. Dle šéfa vývoje Overwatch Jeffa Kaplana by to bylo velmi náročné.

Overwatch je velmi populární střílečka z dílen Blizzard Entertainment. Vyšla 24. května roku 2016 na Xbox One, PS4 a PC a od doby svého vydání získala mnoho ocenění včetně hry roku dle Video Game Awards 2016. Mnoho hráčů tedy pochopitelně touží, aby hra vyšla i na Nintendo Switch.

Podle šéfa vývoje Overwatch Jeffa Kaplana to však je velmi náročné. Oznámil to na Redditu, každopádně bez udání důvodů, šíří se tedy diskuze, zda je hru hardware Nintenda Switch vůbec schopen zvládnout. Jeff Kaplan přesto uvádí, že Switch miluje, 3DS je dokonce jeho druhou nejoblíbenější platformou (neuvedl, jaká je první) a rád by hru rozšířil na všechny možné platformy.

Dle posledního sčítání Blizzardu má Overwatch asi 25 milionů registrovaných hráčů, což však automaticky neznamená stejný počet prodaných kopií. Příchod hry na další platformu by přesto úspěch hry určitě zvýšil.

 

Váš názor Další článek: Střílečka Paladins vstupuje na konzolích do uzavřené bety

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,