Vydání pirátské akce Skull and Bones se přesouvá na příští rok

Na námořní dobrodružství od Ubisoftu si budeme muset počkat o něco déle. Původní datum vydání se z letošního podzimu posouvá až do roku 2019.

Studio potvrdilo posun vydání hry ve výroční finanční zprávě. Tvrdí, že více času dá vývojářům možnost přinést hráčům „ještě více pohlcující zážitek“. Hru tak můžeme čekat nejdříve kolem dubna 2019.

Skull and Bones Ubisoft odhalil na E3 2017 a vyvíjí jej pobočka Ubisoft Singapore. Studio, které stálo například za Assassin´s Creed 4: Black Flag, což dává vzhledem k obsahu nové hry smysl.

Hra se bude odehrávat ve zlatých časech pirátství a hráči se v ní vydají do vod moří na masivních válečných lodích. Těšit se můžeme na otevřený svět, ve kterém nás čeká spousta PvE soubojů a příběhová kampaň. Chybět potom nebude ani PvP multiplayer.

Skull and Bones mělo před vydáním vypustit do světa i betaverzi, s čímž se dá stále počítat. Zřejmě s podobným časovým posunem, jako bude mít samotná hra. Zahrajeme si na PC, Xboxu i PS4 a majitelé PS4 Pro a Xboxu One X si navíc budou moci užít vylepšení, která pro klasické verze konzolí dostupné nebudou.

Váš názor Další článek: Ubisoft do roka vydá tři nové AAA hry, většina se odhalí na E3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,