Vydavatelský dům Activision letos svůj stánek na E3 mít nebude

Vydavatel Call of Duty se rozhodl, že letos na E3 svůj stánek mít nebude a tradičně nepořádá ani konference. Přidá se tak k EA a Sony, které letošní veletrh vynechávají.

Activision se přidává do fronty herních vydavatelů, kteří se rozhodli letošní ročník E3 přejít mávnutím ruky a nezatěžovat se tímto veletrhem. Odhalily to plánky výstavy, na kterých Activision nikde nenajdete. Samotný vydavatel ale ujistil, že i přes absenci klasického stánku Activision bude na E3 aktivní, a to především z hlediska jednání s partnery.

Důvod k těmto krokům zřejmě není příliš složitý. Activision na E3 nebude mít moc věcí k předvádění vzhledem k tomu, že Crash Team Racing Nitro Fueled vychází hned týden po E3 a Destiny pro vydavatele už není ve hře. To nám nechává pouze Call of Duty, které zřejmě společnost představí někdy jindy na speciální akci určené jenom pro představení dalšího dílu slavné FPS série.

Kromě Activision se E3 rozhodlo vynechat i Sony a podobné plány jako Activision má i EA, které se ale veletrhu přímo neúčastní už pravidelně. Místo toho totiž má před začátkem E3 vlastní akci EA Play. Letos však změní i její formát a půjde především o žívé streamy a spoustu herních ukázek. Mezi nimi můžeme vyzvednout třeba první herní záběry ze Star Wars Jedi: Fallen Order.

Budete sledovat letošní E3?

Diskuze (4) Další článek: Střílečka Void Bastards vyjde už koncem tohoto měsíce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,