Výherci soutěže o IL-2 Šturmovik: Zapomenuté bitvy

8. září jsme vyhlásili soutěž o 5 kusů nejpřesnější historické bojové letecké simulace, která byla doposud vytvořena. Tuto báječnou hru od Playmana jste mohli vyhrát včetně originálního IL2 trička. Správných odpovědí nám díky poměrně snadným otázkám přišlo opět mnoho, vyhrát však mohlo pouze pět šťastlivců. Jejich jména spolu se správnými odpověďmi najdete právě zde.

Od 8.9. do 14.9. jste mohli soutěžit o 5 kusů hry IL-2 Šturmovik: Zapomenuté bitvy včetně IL-2 trička. Tato hra vás uvede do jedné z nejurputnějších bitev 2. světové války. Mezi červnem 1941 a květnem 1945 bojovaly letecké síly Říše, Maďarska, Finska a SSSR o získání úplné nadvlády ve vzduchu. Máte tak možnost projít válkou na Východní frontě s nejpřesnější historickou bojovou leteckou simulací, která byla doposud vytvořena!

Pro velký úspěch byl včera oznámen druhý datadisk k mimořádnému simulátoru IL-2. O tom jste si ale mohli přečíst v naší aktualitě, nyní nás zajímá, jaké byly správné odpovědi na naše soutěžní otázky a komu z redakce Doupěte dorazí ke dveřím DPD poslíček s balíčkem, obsahujícím IL-2 Šturmovik: Zapomenuté bitvy a slušivé originální tričko.

Soutěžní otázky:

1. Lze IL2: Zapomenuté Bitvy hrát i v anglické verzi? 
a) ano  
b) ne  
c) ne, jenom v maďarské  

2. Lze si namluvit do hry vlastní hlášky v češtině? 
 a) ano  
 b) ne  
 c) jenom přes mobil  

3. Dvě kampaně vás zavedou nad: 
a) Finsko a Maďarsko  
b) Mongolsko a Čínu  
c) Afghánistán a Irák  

4. V dynamické kampani lze:
a) ovlivňovat průběh další mise  
b) ovlivňovat počasí  
c) ovlivňovat předsedu poroty  

5. Ve hře nelze letět: 
a) na padáku  
b) v bombardéru  
c) na rogalu

Správné odpovědi:

1. a
2. a
3. a
4. a
5. c

Výherci jsou:

1.  Josef Los, Velká Bíteš
2.  Lucie Jarošová, Frýdek-Místek
3.  Petr Slováček, Brno
4.  Petr Vostřížek, Malá Morávka
5.  Jana Sýkorová, Brno

Výhercům gratulujeme, všem ostatním děkujme za účast a nevěšte hlavu – třeba budete mít štěstí v příští, tentokrát skutečně obrovské soutěži pořádané Doupětem, jejíž vyhlášení bude následovat toto pondělí. Hrát se nebude jenom o hry, ale také o hardware, takže se rozhodně nezapomeňte v pondělí přijít podívat a zúčastnit!

Váš názor Další článek: Disciples 2 se dočkají dalšího datadisku

Témata článku: , , , ,