Výherci soutěže o PC a PS2 verze Hitman: Contracts

V minulých dnech jsme vám ve spolupráci s českou distribuční společností Cenega nabídli jedinečnou příležitost zpestřit si blížící se prázdniny jednou ze zajímavých cen. Stačilo zodpovědět tři jednoduché otázky a mohli jste získat PC i PS2 verze akce Hitman: Contracts či třeba efektní trička s motivem hry. Kdo jsou nakonec šťastní výherci?

Herní série Hitman si za několik let své existence získala nespočet fanoušků a vysoká očekávání kladená v poslední díl toho byla jasným důkazem. Hitman: Contracts, jak zní název nedávno vydaného pokračování, nabídl atmosféru plnou napětí a strachu, kterou mu mohou mnohé současné tituly jen mlčky závidět. Všem pamětníkům navíc připomněl první díl série, ke kterému se náš hlavní hrdina s kódovým označením 47 ve svých snech vracel. A opět to nebyly zrovna příjemné vzpomínky.

Všichni příznivci akčních her s prvky stealth si tak v případě Hitman: Contracts jistě přišli na své. Ve dnech 7. - 21.6.2004 pak měli jedinečnou příležitost rozšířit si svou domácí herní sbírku o další zajímavé předměty. Ve spolupráci se společností Cenega, která hru Hitman: Contracts na českém trhu oficiálně distribuuje, jsme vám tak přinesli zajímavou soutěž o hodnotné ceny - trička, ale také originálky této hry.

Soutěžní otázky a správné odpovědi:

Kolikátým dílem série je Hitman: Contracts? Třetím
Která herní firma se proslavila sérií Hitman? IO Interactive
Jaká je doporučená maloobchodní cena hry Hitman: Contracts? 1499,- Kč

Výherce PC originálky:

Lukáš Novotný, Ústí nad Labem

Výherci PS2 promo + tričko:

Patrik Veselý, Praha
Jan Trenz, Brno
Ludmila Benešová, Koválovice u Tištína
Jan Rejdl, Zlín
Vladimír Beneš, Karlovy Vary

Všem výhercům srdečně gratulujeme, ceny obdrží poštou v nejbližších dnech. Všem ostatním děkujeme za účast a nevěšte hlavu - třeba se na vás usměje štěstí v některé z dalších soutěží, které vám Doupě nabídne.

Váš názor Další článek: Kreed - stahujte hratelnou demoverzi zajímavé ruské 3D akce!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,