Výherci velké soutěže Doupěte a AT Computers

Velká soutěž Doupěte o PlayStationy, příslušenství a PC i konzolové hry skončila. Zde naleznete správné odpovědi a seznam výherců. Pokud k nim snad nepatříte, nezoufejte a zkuste štěstí v další soutěži, která začíná již dnes – další ji budou následovat v příštích týdnech! Děkujeme ATC, hlavnímu partnerovi této právě ukončené – a gratulujeme vítězům!

Letošní školní rok začal pro Doupě jako mimořádně úspěšné období. Podařilo se odstranit několik nejpalčivějších problémů (zvýšit rychlost načítání, vylepšit systém vyhledávání článků, spustit novou a lepší podobu aktualit), rozjely se nové rubriky, které se setkaly s vaším zájmem a úspěchem, do redakce přišli noví kolegové, kteří nám pomohou rozšířit záběr a pestrost našich článků, ku příležitosti Invexu jsme vydali úspěšné Doupě DVD... a také jsme nabídli soutěž, která zaujala skutečně drtivou většinu z vás! Vzhledem k tomu, že jsme slavili na Doupěti 3 roky, které uplynuly od založení konzolové sekce, nabídli jsme vám rovnou nejprodávanější současnou konzoli na planetě!

Firma AT Computers, kterou mnozí z vás nejspíš znají jako dodavatele PC hardware a výrobce počítačů značky Autocont a Comfor, se během posledního roku rychle etablovala také jako mimořádně úspěšný distributor software i hardware konzolové povahy. Do stále rostoucího portfolia společnosti kromě mnoha vydavatelů z ČR přibyla i Sony se svou bezkonkurenční konzolí PlayStation. PS2 se stala víc, než „pouhou nejprodávanější herní skříňkou“ – stala se doslova symbolem moderní zábavy digitálního věku. Zážitky z nádherného a nepřeberně bohatého PS2 světa nyní mohou obohatit i váš život, navzdory tomu, že jste třeba zavilý PC hráč a do konzole jste nikdy nechtěl investovat své peníze.

Rostoucí a sílící Doupě si kromě jiného vysloužilo právě pozornost AT Computers (jinak stálého partnera našich sesterských periodik, jako je Žive.cz, MobiMania.cz, Computer nebo Mobility), jejímž výsledkem byla tato soutěž, v níž jste mohli vyhrát bránu do světa konzolí (PS2) nebo alespoň menší dvířka (PSOne), stejně jako hru pro tyto konzole či PC nebo konzolové příslušenství, na které se vám třeba zrovna nedostávalo financí. Již máme potvrzeno, že díky vašemu zájmu a úspěchu soutěže budou podobné akce na Doupěti pokračovat a zatraktivní tak jeho stránky i v budoucnosti.

Konec reklamních proslovů, před vámi nyní leží správné odpovědi na soutěžní otázky a především seznam výherců, kteří mohou v nejbližších dnech počítat s balíčkem na adrese, kterou uvedli.

Správné odpovědi

1. Kolik prodaných kusů konzole PlayStation 2 ohlásila Sony letos 6. září?

60.000.000

2. Uveďte přesné datum, kdy vyšla na Doupěti první konzolová recenze:

1.9.2000

3. Která PS2 herní série doposud nezačala vycházet v Evropě?

Xenosága

4. Od kdy je firma AT Computers oficiálním distributore SONY PlayStation pro Českou Republiku?

Květen 2003

5. Která z následujících her, vydávaných firmou ATC, využívá hráčem ovládané cestování v čase pro ozvláštnění hratelnosti?

Prince of Persia 4

6. Ve kterém městě se montují počítače Comfor a Autocont?

V Ostravě

7. Jaký byl nejvyšší počet page-views (zobrazení), kterého dosáhlo Doupě.cz v rámci jednoho dne během letošního října (jinými slovy, kolikrát maximálně čtenáři zvládli kliknout na naše stránky za jeden den v měsíci 10/03)?

18177

Poznámka: U odpovědí na tuto otázku jsme se pobavili asi nejvíce. Od jednomístných čísel (největší pesimista odhadoval, že rekordní čtenost Doupěte za den bude 7 zobrazení:-)) přes velmi realistické odhady (těch bylo hodně) až po několikamilionová čísla jste nás skutečně překvapovali. Jak bylo vidět, někteří z vás vycházeli z čísel iAuditu, jiní zase z reklamních statistik na samotném Doupěti.

Při losování bylo použito číslo z interní statistiky Doupěte, které udává tzv. čistá zobrazení článků, tedy žádné reklamy, vyhledávání, diskuze a podobně, každý článek se navíc započítá jen jednou. Toto číslo bylo také nejblíže průměrnému odhadu soutěžících.

Výherci a jejich ceny

1 x Konzole Sony PlayStation 2: Jitka Kaplanová, Brno
1 x Konzole Sony PlayStation One: Kryštof Sedláček, Praha
2 x Ovladač Dual Shock 2 pro PS2: Kateřina Suchá, Brno; Tomáš Možnar, Polička
2 x Hra + kamera Eye Toy: Play (PS2): Jaromír Puk, Brno; Šárka Matyšková, Blansko
2 x Splinter Cell (PS2): Jan Sklenář, Ostrava; Lucie Kublová, Bohumín
2 x Raven Shield (PC): Karel Veselý, Most; Tomáš Brožovský, Žatec
2 x Moto GP 2 (PC): Jan Slabý, Vřesina u Hlučína; Martin Mihulka, Vysoké Mýto
1 x Red Faction 2 (PC): Petr Vostřížek, Malá Morávka
1 x Splinter Cell (PC): Gabriela Kainková, Brno
3 x Harry Potter a Tajemná komnata (PSOne): Jan Veselý, Praha; Aleš Holinský, Praha; Irena Kopecká, Brno
3 x Spyro: Year Of The Dragon (PSOne): Ondřej Štastný, Ostrava, Karel Drbal, Brno; Petra Lukoszová, Třinec

        

Duplicitní odpovědi byly ze soutěže automaticky vyřazeny. PlayStation 2 si odnesla čtenářka, která správně odpověděla na všechny soutěžní otázky a byla svým tipem v poslední z nich nejblíže skutečnému číslu. Další výhry se řídí stejným pravidlem. Soutěž začala 22. září 2003 a uzávěrka došlých odpovědí byla 31. října ve 24:00 hodin.

Soutěž pořádal herní magazín Doupě.cz společnosti Computer Press, a.s. ve spolupráci s dodavatelem PC i konzolového hardware a software, výrobcem počítačů Comfor a Autocont, firmou AT Computers, a.s.

Zúčastnit se mohli všichni občané České republiky s trvalým bydlištěm na území ČR, stejně jako zahraniční čtenáři - ti však mohou být požádáni o vyzvednutí případné výhry v redakci. Ze soutěže byli vyloučeni redaktoři i stálí spolupracovníci magazínu Doupě.cz a zaměstnanci společnosti Computer Press, a.s. Jména a adresy respondentů nebudou použity pro jiné účely než tuto soutěž. Vymáhání výhry soudní cestou není možné.

Diskuze (5) Další článek: Westernové filmy v Molyneauxových Movies

Témata článku: , , , , , , , ,