PC | PS3

Vyhlášení výherců: pirátská soutěž o Assassin's Creed IV a unikátní ceny

A máme tu slibovanou soutěž o skvělé ceny z univerza Assassin's Creed, konkrétně nejnovějšího pirátského dílu Black Flag. Je libo kapesní hodinky nebo klíčenku?

Vyhlášení výherců

Skončila nám pirátská soutěž a je na čase se podívat, kdo ze šťastlivců si odnese domů nejnovější dobrodružství ze série Assassin's Creed a unikátní dárky k tomu. Tentokrát se o ceny podělili pouze dva výherci, kterým celou redakcí gratulujeme. Všem ostatním přejeme hodně štěstí v další soutěži, která vás rozhodně nemine. A nyní přistupme k pódiu.

1. místo - Leon Bálint

2. místo - Jitka Marková


 

Začíná nám velmi úrodné období. Blíží se konzole nové generace, Vánoce nejsou daleko a to počasí také nezlobí. Ačkoliv nám právě skončila soutěž o Řím, rozhodli jsme se vám na oslavu vydání nejnovějšího dílu série Assassin's Creed připravit další. A určitě bude o co stát!

image003.png image004.jpg

Ve spolupráci s Playmanem a Conquestem jsme pro vás nachystali unikátní dárky včetně samotné hry Assassin's Creed IV: Black Flag, o jejíž kvalitě se můžete přesvědčit v naší recenzi. A o co se soutěží? Vyhrát můžete např. limitovaný plakát s podpisy tvůrců hry AC IV: Black Flag, kapesní hodinky či klíčenku s logem hry. Nyní přejděme k umístění.

AC4BF_tshirt_D1.jpg

Screenshot 2013-10-31_13-18-20.jpg Screenshot 2013-10-31_13-18-32.jpg Screenshot 2013-10-31_13-18-44.jpg

1. místo - Hra AC IV: Black Flag pro PC, plakát, klíčenka a tričko

2. místo - Hra AC IV: Black Flag pro PS3, hodinky a karty

Vzhledem k omezenému množství cen pro vás máme tentokrát pouze dvojici výherních míst, o to cennější ale bude případná výhra. Pro tu stačí do 8. 11. opět vybrat správné odpovědi, vyplnit formulář a mít štěstí. To vám přejeme celou redakcí.

Váš názor Další článek: Next-gen verze hry NBA 2K14 lákají na vychytávku Real Voice

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,