Vyhlášení výherců: soutěž o akci The Order: 1886 a exkluzivní sošku

Na oslavu vydání očekávané PS4 exkluzivity jsme si pro vás ve spolupráci se Sony připravili fešné press-packy s titulem The Order: 1886.

Vyhlášení výherců

Za sebou máme první letošní soutěž a hned zkraje budeme rozesílat velmi fešné press-packy s akcí The Order: 1886 pro PS4 a tématická trička k tomu. Výherce z prvního místa navíc obdrží exkluzivní kovovou sošku, kterou si zkrášlí pracovní stůl. Všem výhercům srdečně gratulujeme a všem ostatním děkujeme za účast. Již brzy pro vás budeme mít další soutěže, takže neváhejte a navštěvujte Doupě!

1. místo - Pavel K. (Ostrava - Zábřeh)

2. místo - Tomáš B. (Prostějov)

3. místo - Martin M. (Hlučín - Darkovičky)


Za týden vychází jedna z letošních očekávaných exkluzivit konzole PS4 - akční střílečka The Order: 1886, která vzbuzuje jak velké naděje, tak obavy. Nejlepší je však bezesporu přesvědčit se o všem na vlastní pěst. Zatímco čekáte na naši recenzi, co takhle si o exkluzivní press-pack se hrou přímo zasoutěžit? A možná k vám poputuje i unikátní soška!

Soutěžíme navíc nejen o sošku, hru a tričko, ale i o pěkné bonusy v press-packu, které necháme překvapením. Vyhrát mohou pouze tři z vás, takže neváhejte!

Snímek obrazovky (405).jpg

Soutěžní ceny

1. místo - Exkluzivní kovová soška, press-pack s hrou a tématické tričko

2. místo - Press-pack s hrou a tématické tričko

3. místo - Press-pack s hrou a tématické tričko

Pokud si chcete jednu z cen odnést, stačí do 20. února letošního roku odpovědět na tři soutěžní otázky, vyplnit formulář a doufat ve štěstěnu. My vám ji rozhodně přejeme!

Diskuze (11) Další článek: Na světě jsou nové lákavé screeny z Final Fantasy XV

Témata článku: , , , , , , ,