Vyhlášení výherců: soutěž o pět kusů sbírky Halo Master Chief Collection

Ještě, než k nám dorazí plnohodnotný pátý díl ságy Halo, pojďme si zasoutěžit o parádní sbírku všech dosud vydaných.

Vyhlášení výherců

Máme za sebou jednu z letních soutěží a pokud se zrovna opalujete u vody, vězte, že na vás možná doma bude čekat balíček s příjemným překvapením. Celou redakcí výhercům gratulujeme a vy ostatní nemusíte smutnit, brzy pro vás připravíme něco dalšího. A nyní k pódiu!

1. místo - František J. (Chrudim)

2. místo - Petr N. (Frýdek-Místek)

3. místo - Miloslava J. (Chrudim)

4. místo - Šárka M. (Jablonec nad Nisou)

5. místo - Karolína C. (Praha 4)


Spadla na nás horka, venku praží slunko a všichni tráví odpoledne u vody. I teď se ale může stát, že dorazí bouřky a nezbývá, než se někde pohodlně usadit a dopřát si pořádnou pařbu, než se za oknem zase rozsvítí. A my jsme se rozhodli, než před příchodem plnohodnotného pátého dílu sci-fi ságy Halo vám přineseme soutěž na parádní sbírku pro Xbox One.

Halo Master Chief Collection nabízí všechny dosud vydané díly série včetně pořádného grafického faceliftu, dodatečného obsahu a mnoha vylepšení. není tedy lepší volby, pokud chcete pochytit příběh a připravit se na příchod dílu pátého. 

Halo_Masterchief_Collection_Replen_Xbox_One_CS_EL_HU_SK_FOB_CMYK.jpg

Pokud chcete jednu z pěti sbírek pro Xbox One vyhrát, stačí do 10. července odpovědět na soutěžní otázky, vybrat si své číslo a odeslat formulář. Ti šťastnější z vás si pak budou moci dopřát dobrodružství s Master Chiefem. 

Snímek obrazovky (1565).jpg

Diskuze (4) Další článek: Microsoft rozdává 19 unikátních tématických konzolí Xbox One

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,