PC | PS3

Vyhlášení výherců: Soutěž s Raymanem o nejnovější hru a další ceny

Dorazili jsme k poslednímu čtvrtletí letošního roku, které slibuje být řádně nabité herními hity. Než nám ale začne fičák, proč si zase nezasoutěžit?

Vyhlášení výherců

Skončila nám další soutěž a tentokrát se může na některou z cen těšit podstatně více lidí. Všem výhercům srdečně gratulujeme a ostatní zveme do další soutěže, kterou pro vás připravíme v brzké době. Děkujeme za účast!

1. místo - Jan Robek

2. místo - Jakub Daniel

3. místo - Jakub Konetzný

4. místo - Tomáš Chytka

5. místo - Adéla Marková


 

Po prvotním srpnovém návalu herních pecek tu máme září. To se sice bude točit především kolem Grand Theft Auto 5, to ale neznamená, že si nezaslouží pozornost i další herní tituly. Jedním z nich je i Rayman Legends, parádní pokračování již beztak skvělého Rayman Origins, jak se ostatně můžete přesvědčit v naší recenzi.

Notebook.jpg RAYMAN_LEGENDS_PC_INLAY_CZ.jpg STEELBOOK_RL_MOCK-UP.jpg

T-SHIRT_RL.jpg

A aby byl návrat Raymana vskutku povedený, rozhodli jsme se ve spolupráci s Playmanem přinést vám další soutěž, tentokrát o něco nabitější. Soutěží se nejen o titul Rayman Legends, ale také o věcné ceny. O jaké?

1. místo - Hra Rayman Legends na PC, steelbook, diář a tričko (M)

2. místo - Hra Rayman Legends na PS3, steelbook, diář a tričko (M)

3. místo - Steelbook a diář

4. místo - Steelbook a diář

5. místo - Steelbook a diář

Kromě pódia tak tentokrát máme i několik cen útěchy. Co pro získání některé z nich musíte udělat? Stačí jen do 20. 9. vybrat tři správné odpovědi na soutěžní otázky a odeslat je spolu s formulářem. Tentokrát navíc máte hned třikrát větší šanci vyhrát jednu z cen. A nyní k formuláři.

Diskuze (9) Další článek: Akční sci-fi střílečka Alien Rage vás zve do vesmíru

Témata článku: , , , , , , , , , , ,