PC | X360 | Wii U

Vyhlášení výherců: Špionážní akce Splinter Cell: Blacklist a tematické tričko

Máme pro vás další soutěž, tentokrát k vydání jedné z očekávaných her letošního roku – Splinter Cell: Blacklist. Pojďte si zasoutěžit!

Vyhlášení výherců

Naše týdenní soutěž se Samem je minulostí a nezbývá, než vyhlásit výherce. Všem šťastlivcům týmově gratulujeme, ostatním děkujeme za aktivní účast a přejeme hodně štěstí příště. A nyní k pódiu:

1. místo - Václav Hlad

2. místo - Patrik Jehlička

3. místo - Jindřich Kůřil

Výhercům přejeme, ať si výhru užijí. Vy ostatní se můžete těšit na další brzkou soutěž, kterou pro vás připravujeme. Zůstaňte naladěni!


 

Právě nám odstartovalo jedno z nejúrodnějších herních období letošního roku. Na trh se blíží první očekávané pecky a nesmí mezi nimi chybět ani návrat Sama Fishera na výsluní. Naši recenzi jste si už mohli přečíst minulý týden, nyní je na řadě soutěž.

SIMU_TEE_SHIRT_SCBL_05.jpg

SCBL_PC_INLAY_CZ-TISK.jpgSCBL_WiiU_2D_PackShot_UKV_18.jpgSCBL_XBOX360_2D_UK.jpg

Ve spolupráci s Playmanem a Conquestem pro vás máme Splinter Cell: Blacklist rovnou na tři platformy, a fešná tematická trička k tomu. Výhry v soutěži jsou tedy následující:

1. místo – Splinter Cell: Blacklist (PC) + tematické tričko

2. místo – Splinter Cell: Blacklist (Xbox360) + tematické tričko

3. místo – Splinter Cell: Blacklist (Wii U) + tematické tričko

Pokud si chcete jednu z výše jmenovaných her postavit na poličku, stačí od 23. do 30. srpna 2013 správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí. Označení platforem je provizorní, první dva výherci si budou moci vybrat svou preferovanou (první v pořadí ze tří, druhý ze dvou), takže se vám rozhodně vyplatí snažit se dosáhnout prvního místa v soutěži.

Diskuze (4) Další článek: Wolfenstein předvádí úvodní filmeček a střílení nacistů mezi oči

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,