Vyhrajte DVD či meč z Pána prstenů!

I když zrovna jedna "malá" soutěž o Playstation 2 stále běží, dovolujeme si vám nabídnout možnost další výhry. Náš spřátelený web FantasyPlanet pořádá velkou soutěž o spoustu skvělých cen s tématikou Pána prstenů. Můžete vyhrát exkluzivní v kůži vázanou knihu, DVD, kalendáře, pohlednice anebo legendární meč krále Nazgůlů. Více se dozvíte zde.

Nejnavštěvovanější české stránky o filmu Pán Prstenů spustily velkou soutěž o megaceny, které se může zúčastnit každý fanoušek knihy i filmu Pán Prstenů.

Pravidla

Každý den se na stránkách zobrazuje otázka z oblasti knihy nebo filmu. Na otázku je třeba odpovědět v určeném časovém intervalu, jinak se body odečítají. Pokud si nejste jisti správnou odpovědí, můžete si ji koupit za Groše, které můžete sbírat na stránkách.

     

Nejen ve Středozemi oceníte přednosti meče Krále Nazgůlů. S tímto kouskem kupříkladu určitě nebudete mí problémy s hledáním místa v autobuse

   

Ceny pod drobnohledem * Když ani čepel nestačí má meč vedlejší možnost útoku

Groše jsou jakési virtuální platidlo, kterým si můžete kupovat správné odpovědi na otázky a v pozdější fázi hry budou mít i další využití, nechte se překvapit.

Ceny

A to nejlepší na konec - ceny. O co se tedy hraje? Soutěž je rozdělena na tři etapy a vítěz každé si může odnést 2 lístky na premiéru Návratu krále, filmový kalendář Návrat krále pro rok 2003, sadu pohlednic a 4 DVD rozšířenou verzi Dvou věží! Celkový vítěz všech tří etap si pak odnese cenu největší - repliku meče čarodějného krále - Krále Nazgůlů (Sword of the Witchking) od firmy United Cutlery.

Ceny do soutěže dodaly firmy: 

POZOR: první etapa byla pro velký zájem prodloužena do 31.12.2003, takže stále můžete posílat své povídky!

Zúčastnit se může každý!

Soutěže se můžete zúčastnit na této adrese. Podmínkou účasti je platná registrace na serveru FantasyPlanet.cz, která je ale samozřejmě zdarma!

Takže neváhejte a spěchejte na uvedenou adresu. Ceny za to opravdu stojí (zvláště ta knížka - mňam:-).

Váš názor Další článek: Skvělé hodnocení Hidden and Dangerous 2 v jedné z prvních recenzí

Témata článku: , , , , , , ,