Vyhrajte hru dle vlastního výběru!

Pokud patříte k pečlivým čtenářům Doupěte a již jste si jej dnes, tedy v pondělí šestnáctého dubna, procházeli, jistě jste si všimli obrázků se symboly velikonočních vajíček. Co tato vajíčka znamenají pro nás, co znamenají pro vás, k čemu jsou dobrá a podobně – to naleznete v tomto článku. Chcete-li vyhrát, sbírejte vajíčka v naší sváteční hře!
Pokud patříte k pečlivým čtenářům Doupěte a již jste si jej dnes, tedy v pondělí šestnáctého dubna, procházeli, jistě jste si všimli obrázků se symboly velikonočních vajíček. Co tato vajíčka znamenají pro nás, co znamenají pro vás, k čemu jsou dobrá a podobně – to naleznete v tomto článku. Chcete-li vyhrát, sbírejte vajíčka v naší sváteční hře!

Kde se vajíčka na Doupěti vzala?

Doupětem se o víkendu proběhla slepička (těžko říct, zda to byla ta, kterou známe z hry Moorhuhn) a roznesla zde okolo třiceti vajíček (přesný počet však není znám). Vzhledem k blížícím se letním parnům je vysoká pravděpodobnost, že by se z vajíček mohli stát pukavci či nedej bože salmonelózní poklady – je tedy třeba jednat rychle. Vajíčka, která nebudou nalezena dnes, se stanou velmi nepříjemným překvapením pro naše vnoučata.

Co je vaším úkolem?

Vaším úkolem je „sesbírat“ všechna vajíčka, která se někde na serveru Doupě.cz nachází. Vajíčka se mohou nacházet naprosto kdekoliv – v článcích, v poradně, v bazaru, v kategoriích, na speciálních stránkách a podobně. Vzhledem k bojové povaze této hry, kde záleží na každém nalezeném vajíčku, nemohu bohužel z hlediska pořadatele jakkoliv napovídat, tedy ani blíže specifikovat počet vajíček.

Aby však přeci jen bylo vaše hledání snadnější, slepička umístila jedno vajíčko i do tohoto článku – jedná se o první vajíčko, kterým můžete své hledání započít. Ještě dodám, že jsou vajíčka v článcích maximálně tři a půl měsíce starých.

Jak vajíčka poznám?

Sbírejte vajíčka a vyhrajte!Vajíčko poznáte zcela jednoduše – v článku či na konkrétní stránce se vám objeví klasická kraslice s textem „klikni a vyhraj“. V okamžiku, kdy naleznete na stránce vajíčko, se podívejte na adresu stránku – a zapište si ji někam bokem. V případě tohoto článku je například adresa www.doupe.cz/r-art.asp?id=9271 (případné odchylky mohou být dané dalšími parametry, místo otazníku může být použito lomítko a různě, důležité je tedy ID článku – v tomto případě 9271). Těchto adres bude více než tři desítky, je dobré pro jejich uchování volit metodu poznámkového bloku a pomocí CTRL+C a CTRL+V jednotlivé adresy stránek s vajíčky kopírovat do samostatného dokumentu.

Kam s nimi potom?

Vyhodnocení lze očekávat již ve středu, neboť kritéria hodnocení soutěže budou vcelku prostá – ten, kdo naleznete nejvíce vajíček, vyhrává. Pokud bude stejně úspěšných nálezců více, vyhrává ten, kdo je první. Adresy stránek s vajíčky odešlete na adresu redakce pod heslem VELIKONOCE. Pokud neuvedete svou platnou emailovou adresu, váš nárok na výhru zaniká!!!!

Co za to?

V této rychlé soutěži můžete vyhrát POČÍTAČOVOU HRU DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU z nabídky společnosti JRC – je ryze na vás, zda se rozhodnete pro některou ze světových klasik nebo zvolíte nové, a tedy na trh čerstvě uvedené tituly.

Uvedete-li při odesílání formuláře neplatnou adresu, nebudeme moci s vámi v případě úspěšného hledání domluvit předání výhry, její výběr a podobně.

Nezapomeňte, že soutěž končí tuto půlnoc, v průběhu úterý budou vajíčka ze serveru průběžně stahována. Kompletní seznam umístění vajíček naleznete spolu se jmény výherců ve středečním vydání Doupěte.

Hodně štěstí!

Diskuze (7) Další článek: Screenshoty: Gangsters 2

Témata článku: ,