Vyhrajte luxusní herní koutek za čtvrt milionu!

Reklama 8. prosince 2017
Dopřejte vašemu hernímu doupěti pořádný upgrade. V letošní Vánoční soutěži na eshopu Xzone.cz se hraje o herní vybavení, které splní všechny hráčské touhy.

Největší radost rozhodně udělá monstrózní Sony 4K televize s úhlopříčkou 189 cm. O ozvučení se postará domácí kino a perfektně vybavený Sony zesilovač. Při hraní na PS4 Pro si budete hovět v oficiálním PlayStation křesle nebo v epesním Playseatu ve tvaru kokpitu formule 1 a se špičkovým volantem T-GT. A tím ceny stále nekončí...

kreslo.jpg

Co pro výhru musíte udělat? Stačí si koupit jednu hru ze seznamu, kde najdete spoustu letošních novinek, jako Wolfenstein II: The New Colossus, Middle-Earth: Shadow of War, The Evil Within 2, Project CARS 2, L.A. Noire a řadu dalších. Pak už si stačí držet palce při slosování. Platí zde také přímá úměrnost - čím více her koupíte, tím větší šanci na výhru máte.

televize.jpg

Ke každému nákupu ještě navíc získáte dárek. Krásný herní adventní kalendář, který nikde jinde neseženete. A kdo by nechtěl loupat čokoládu u podřimujícího Panzerhouda u krbu :)

Omrkněte, co všechno najdete v herním koutku a zapojte se do soutěže!

Další článek: Battle royale střílečka H1Z1 je ode dneška na týden zdarma, stahujte!