Vyhrajte vstupenky do pořádného kina na film Terminátor 3

Tento čtvrtek nás čeká česká premiéra filmu Terminátor 3: Vzpoura strojů. Nový díl legendární série vzbouzí u fanoušků stejnou mírou nadšení i obavy. Jak se podařil přechod Terminátora do třetího tisíciletí, jak vypadá Arnold a nakolik filmu chybí otec série, režisér James Cameron, to můžete zjistit zadarmo díky soutěži Doupěte o deset vstupenek do brněnského kina.

Někteří z nás již film shlédli a mohou vám potvrdit, že to není až takový propadák, jak se mnoho z nás (nejen) tajně obávalo. Samozřejmě je T3 hodně jiný, než předchozí dva filmy Jamese Camerona, nicméně stále nabízí ony chladnokrevné a nezničitelné zabijáky, temnou vizi válečné budoucnosti, mnoho originálních akčních scén a témata jako cestování časem nebo lidskou schopnost poprat se s osudem.

Více se můžete dozvědět z recenze, kterou najdete již brzy na Doupěti, nebo z vlastní zkušenosti v kině. Pokud jste z Brna, máte díky Doupěti a Palace Cinemas možnost vyhrát jednu z deseti vstupenek právě na tento film do největšího kina v centru – multiplexu ve Velkém Špalíčku, na vámi zvolené představení do 20. srpna. Stačí jen odpovědět na soutěžní otázku:

Jakou hru hrál John Connor ve filmu Terminátor 2: Soudný den v sálovém hracím automatu těsně předtím, než do haly vtrhnul T-1000 a začal jej hledat? Jako nápovědu můžete použít informaci, že šlo o akční hru s letadlem v hlavní roli.

Své odpovědi posílejte do 12:00 neděle 10. srpna na adresu martin.zavrel@cpress.cz . Věříme, že pro fanoušky počítačových her a filmového Terminátora nebude těžké na soutěžní otázku odpovědět, takže jim přejeme hodně štěstí při losování deseti výherců!

AKTUALIZOVÁNO 11.8.2003:

Správná odpověď zní "Afterburner". Slavná akční hra od Segy, ve které stíhačkou likvidujete vše, co se pohne, se dočkala mnoha konverzí - největší slávu jí však zajistila podoba velkého sálového automatu, který se natáčel do stran podle toho, jak se otáčel váš letoun.

Jména výherců:

Renata Turková
Jan Spáčil
Antonín Pavlík
Marcela Kozderová
Ivan Lukáš
Petr Smékal
Tomáš Doseděl
Karel Vránek
Jiří Slouka
Hana Součková

Všem odměněným gratulujeme, ti ostatní se mohou již nyní těšit na další soutěž, tentokrát o vstupenky na film Tomb Raider 2!

Diskuze (9) Další článek: První trailer akce Black9, demo příští měsíc

Témata článku: , , , , , , , ,