Vyjádření Zdeňka Polácha (Vreca) ke svému odchodu

Zároveň s vydáním včerejší zprávy o odchodu Zdeňka Polácha z BonusWebu jsme jej požádali o vyjádření. Jeho odpověď byla stejná, jaká se dnes objevila na BonusWebu. Vyplynulo z ní mimo jiné to, že vedením BonusWebu bude pověřen jeho dlouholetý redaktor Ondřej Zach (Vrah).

Vážení čtenáři, kolegové, kamarádi,

bylo jasné, že tato chvíle musí někdy přijít, ale málokdo si to chtěl připustit. Ani já sám jsem nevěděl, kdy a jak se to stane. Ta chvíle je tady. 31. března 2004, pět a půl roku od chvíle, kdy jsme založili herní magazín BonusWeb, tehdy pod ochrannými křídly Score, přišel čas se rozloučit. Z rozvíjejícího se BonusWebu je statný kolos, s trojnásobným odstupem nejčtenější herní web na českém internetu, na který je jeho vydavatel MAFRA a.s. právem hrdá. Jsem si jist, že ty nejaktuálnější novinky ze světa počítačových her a všeho, co s nimi souvisí, bude přinášet tak jako dosud i nadále pod vedením Ondřeje Zacha, který se v oblasti počítačových her angažuje minimálně stejně dlouho jako já. Navíc za úspěchem BonusWebu zdaleka nestojí jeden člověk, ale tým lidí, kteří jej tvoří. A tým zůstává.

Je několik důvodů, proč odcházím, tím hlavním je fakt, že jsem se rozhodl postavit pro změnu něco jiného. Na internetu se šíří informace, že jsem společníkem ve firmě Expres Stores s.r.o. To je mé nové podnikání. Firma se bude zabývat internetovým obchodováním a v současné době bude zajišťovat logistiku pro dva existující herní obchody, přičemž třetí spustí v nejbližších dnech. Aby nedocházelo k útokům proti redakci BonusWebu či jeho vydavateli souvisejícím s mým podnikáním a možným střetem zájmů, nebudu se na jeho tvorbě do budoucna nijak podílet.

S pozdravem

Zdeněk Polách

Za celou redakci Doupěte přejeme oběma mnoho úspěchů v jejich nových pozicích!

Zdroj: Vreco

Diskuze (5) Další článek: TOCA Race Driver 2 - šestice nových obrázků

Témata článku: ,