RPG | Wii

Vyjde pro 3DS také Majora's Mask?

3D remake The Legend of Zelda: Ocarina of Time sklízí po celém světě úspěch, je proto logické, že někteří začali snít o podobném remaku přímého pokračování Ocariny, The Legend of Zelda: Majora's Mask. Dojde k němu nebo ne?

Eiji Aonuma, producent série, to nevylučuje, nicméně upozorňuje na současnou nechuť Nintenda pustit se do takového remaku. Majora's Mask, přestože vynikající hra, nebyla tak komerčně úspěšná jako její předchůdce. Hlavní vinu za to nese třídenní systém, který plní úlohu jakéhosi časového limitu a spoustu lidí tak frustruje.

"Je to už 13 let, co Ocarina of Time vyšla poprvé, přičemž jedna z věcí, díky nimž jsme mohli vytvořit tento remake, byly výlevy emocí lidí, kteří si tuhle hru přáli," řekl Aonuma v rozhovoru pro Zelda Informer. "Řekli jsme, že bychom jej mohli udělat v 3D, a tak jsme taky udělali."

"Myslím, že kdyby si fanoušci podobně vybrečeli a vykřičeli remake Majora's Mask, nebylo by to nemožné."

Podle něj by se Majora's Mask pro handheld hodila - lidé by přístroj jednoduše zaklapli a nemuseli by se strachovat o neúprosně utíkající čas, jako tomu bylo na konzoli, kde hra v jistém smyslu nutila hráče pospíchat.

Zdroj: Zelda Informer
Dostupné pro: Wii, 3DS
Žánr: RPG
Výrobce: Nintendo
Začátek prodeje: 21. listopadu 1998 (N64)
červen 2011 (3DS)
Diskuze (1) Další článek: 9mm – Max Payne v mobilu (recenze)

Témata článku: , , , , , , ,