Vyjde Rise Of The Tomb Raider na PS4 v listopadu 2016?

Již víme, že se nová Lara Croft podívá i na ostatní platformy než na ty od Microsoftu. Kdy se tak stane je ovšem stále ve hvězdách. Nebo bylo?

The Know, známý kanál na Youtube, jež se v minulosti proslavil například prvními pravdivými informacemi o oznámení Dark Souls III, se nyní pustil do Rise Of The Tomb Raider. Ten má vyjít letos exkluzivně na Xbox One, přičemž otázka zní, za jak dlouho se ho dočkají i vlastníci ostatních platforem. Sám Microsoft totiž potvrdil, že se v případě nové Lary Croft jedná o pouhou časovou exkluzivitu.

Kanál The Know nyní prozradil. že Rise Of The Tomb Raider vyjde na PS4 v listopadu příštího roku. O vydání se postará sám Square Enix, které v případě verze pro Xbox 360 a Xbox One obstará Mircrosoft. A protože vlastníci konzole od Sony dostanou titul se značným zpožděním, měl by Tomb Raider na PS4 stát $39.99, což je něco málo pod tisíc korun.

Microsoft ani Square Enix tyto informace nepotvrdily a dokud tak neučiní, jedná se o spekulace. Počkejme si proto na komentář alespoň jednoho z těchto vydavatelů.

Rise of The Tomb Raider vychází na Xbox 360 a Xbox One v listopadu tohoto roku.

Mohlo by vás zajímat:

Váš názor Další článek: Podívejte se, jak vypadá Mario běžící na Unreal Enginu 4

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,