Vylepšené Uncharted 4 spolu s Lost Legacy zamíří na PlayStation 5 a PC

Včerejší PlayStation Showcase měla něco i pro hráče na PC. Vůbec poprvé budou moci ochutnat dobrodružnou sérii Uncharted.

Minulý týden se mluvilo o příchodu rovnou celé série Uncharted na PC. Skutečné oznámení sice bylo trochu mírnější, ale své fanoušky si bezesporu také najde. Uncharted 4: Thief's End a samostatně hratelné Lost Legacy vyjdou začátkem příštího roku ve vylepšené podobě jak na PlayStation 5, tak na PC.

Obě hry dostanete v jednom balení označeném jako Legacy of Thieves Collection. Znovu se tedy budete moci vydat na výpravu za pokladem kapitána Averyho, který má Nathan Drake v hledáčku už od začátku své kariéry lovce pokladů. V Lost Legacy si pak zahrajete za Chloe Frazer. Spolu s Nadine Ross se pokusíte získat zlatý kel Ganéši.

PC verze se oproti té pro PlayStation 5 o něco opozdí. Má ji na svědomí studio Iron Galaxy. Více informací se prý dozvíme až blíže k datu vydání. O konkrétních vylepšeních zatím nepadlo ani slovo, ale očekáváme minimálně to, že na PS5 poběží ve 4K a 60 FPS.

Zdroj: PS.Blog

Váš názor Další článek: To nejlepší z PlayStation Showcase: God of War, Star Wars, Spider-Man a další

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,