Vylepšení v Trackmania 2

Vývojářský tým Nadeo, který stojí za populární závodní sérii Trackmania netradičně o víkendu odhalil svůj připravovaný druhý díl. Stalo se tak na francouzském herním festivalu. Informací se na internet zprvu moc nedostalo, ale teď vám přinášíme zajímavé střípky.

Připravovaný díl není žádný datadisk, ale plnohodnotná hra, která je ve vývoji už tři roky. V Nadeo dbají na to, aby Trackmania 2 byla přístupná opět širokému publiku hráčů a proto hardwarové nároky nebudou vyšší než u Trackmania Nations Forever. Celkem se projedete ve třech různých prostředích, kde budete muset ukázat své závodní dovednosti a odhodlání.

Oproti předchůdcům Trackmania 2 nabídne nový systém osvětlení, import vlastních bloků do hry, vylepšení Mediatracker, nové herní módy, jež budou součástí, jak kampaně, tak i šampionátu a zapomenout nemůžeme ani na vylepšený traťový editor.

Trackmania 2 by se měla na pultech obchodů objevit pro PC verzi v průběhu příštího roku. Vydavatelem se ve Francii stane společnost Focus Home Interactive a v Německu zřejmě Deep Silver.

Zdroj: PCGH
Dostupné pro: PC
Žánr: Závodní | bláznivé arkádové závody
Výrobce: Nadeo
Začátek prodeje: rok 2010
Váš názor Další článek: Empire: Total War se rozrůstá

Témata článku: , , , , , , , , ,