Vypuštěna hratelná ukázka adventury The Sacred Rings

Titul Aura: Fate of the Ages rozhodně neudělal díru do světa, nicméně svou základnu fanoušků - kteří si oblíbily jeho neuvěřitelně složité hádanky - si našel, což lidem ze studia Streko-Graphic bohatě postačilo k tomu, aby vytvořili pokračování. V mnoha ohledech se ovšem poučili ze svých předešlých chyb, díky čemuž ve hře potkáme mnohem více NPC postav a užijeme si větší míry interaktivity. Nevěříte? Vyzkoušejte!

  

Společnost The Adventure Company, která celý projekt zaštítila a stará se o jeho distribuci, dnes totiž vypustila 538MB velkou hratelnou ukázku, která vám dá poznat úvodního filmu a dvou příběhových scén ze začátku hry samotné. V současné době se titul The Sacred Rings nachází v obchodech, kde je možno jej za $29,99 (cca 650,- Kč) zakoupit. I přes svou příznivou cenu, a odstranění mnoha neduhů dílu předchozího, se však na zahraničních serverech nedočkala nikterak závratného hodnocení.

Příběh titulu nás seznámí s Umangem, neohroženým hrdinou, který se ovšem na scéně objevuje poněkud nešťastně. Zastihneme ho totiž zrovna, když se probouzí z bezvědomí, a zjišťuje, že se nachází v temném a záhadném světě, v němž se taktéž nalézají „posvátné“ prsteny (správně – The Sacred Rings), které svému majiteli mohou poskytnout neomezenou moc a nesmrtelnost. Že následuje honba za jejich získáním, dřív než to stihne hlavní záporák, a že vám budou cestu stěžovat desítky složitých hádanek snad nemusíme dodávat.

Download (538MB, demo): Gamer´s Hell

Související informace (The Sacred Rings):
Platforma: PC
Žánr: adventura
Vývojáři hry:  Streko Graphic
Vydavatelé hry: The Adventure Company (
http://www.adventurecompanygames.com/)
Homepage:
http://www.thesacredringsgame.com/
Datum vydání: 7. března 2007 (Severní Amerika), 27. dubna 2007 (Evropa)

Zdroj: GGmania, Gamer´s Hell

Váš názor Další článek: Pokračování Company of Heroes v přípravě?

Témata článku: , , , , , ,