Vytuňte si auto do hry The Crew a vyhrajte, láká Ubisoft

Ubisoft plánuje vydat příští rok novou závodní hru The Crew, která by měla být velkou konkurencí pro sérii NFS. Aby se na hru příliš nezapomnělo v době, kdy se ještě vyvíjí, připravili si pro nás vývojáři soutěž o hodnotné ceny. Stačí navrhnout vlastní skin pro auto a jste ve hře.

Ubisoft považuje The Crew za revoluci závodních her a podle toho, co jsme se zatím dozvěděli, to tak nejspíše bude. Z dostupných informací můžeme prozatím říci, že hra vypadá na arkádové poměry přinejmenším zajímavě. A jelikož se soutěž týká tohodle titulu, je rozhodně o co hrát.

Na oficiálních stránkách hry se nejdříve registrujete, a poté vás hra pustí do editoru pro vytvoření vlastního Mini Cooperu S. Cílem je navrhnout vlastní design, přičemž bude dostupná široká škála barev, štětců, samolepek nebo i vlastních obrázků, které si nahrajeme. Tyto návrhy jsou poté sdíleny na Facebooku a autoři nejlepších získají limitované edice hry a další "dobroty".

Skin a car launch news image_115577.jpg

Zúčastnit se mohou všichni kromě obyvatel USA, jelikož je soutěž určena pouze pro oblasti EMEA. Pokud tedy chcete zkusit své štěstí, zkuste vytvořit nejlepší design a nezapomeňte ho ukázat i na naší Facebookové stránce!

Diskuze (1) Další článek: Cross-play mezi Xbox One a PC má smysl, tvrdí Microsoft

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,