Vývoj next-gen Hitmana potvrzen, Agent 47 se vrátí ke kořenům

Oficiální stránky série Hitman dnes obohatil velmi zajímavý dopis od studia IO Interactive, který potvrdil vývoj nového dílu a potěšil mnoho fanoušků šťavnatými detaily.

Jak už možná víte z dřívějších spekulací, nový Hitman je opravdu ve vývoji v útrobách původních tvůrců a vyjde na PC a konzolích nové generace v blíže nespecifikované době. Kromě samotného potvrzení jsme se však dočkali i několika informací, které opravdu potěší fanoušky série.

Tak především, nová hra se bude opět točit kolem holohlavého Agenta 47, tentokrát se ale vydáme do nejzářivějších dní jeho zabijácké kariéry, kdy byl Hitman ještě v plné polní a do ucha mu šeptala Diana společně s hrstkou odvážných z organizace ICA. Půjde tedy o Hitmana v tom pravém smyslu slova, jak jej známe ze začátků legendární značky.

Hra se bude soustředit na základní piláře, které sérii proslavily, tedy kontrakty v rozsáhlých lokacích po celém světě s využitím množství vychytávek a zbraní. Hra bude stát na kostře Glacier 2 enginu, samozřejmě se značně upravenou fasádou pro novou generaci konzolí. Nové dobrodružství má nabídnout dosud nejrozsáhlejší a nejdetailnější lokace a úrovně, které byly v sérii k vidění. Vývojáři také přidali do hry sandboxovou strukturu úrovní, díky kterému jsou více otevřené a nabízí množství rozličných cest k cíli.

Veškeré magické vychytávky z Absolution jsou pryč, tohle je Hitman v jeho čiré podobě. Těžký pro hráče a smrtící pro cíle. Vrátit se má mód i Contracts, ve kterém budeme vytvářet vlastní mise.

Více informací a detailů se dozvíme v následujících měsících. Už nyní je ale bezpečné předpokládat, že se mají fanoušci holohlavce na co těšit.

Váš názor Další článek: Městská akce Watch Dogs vyjde v březnu, tvrdí OXM

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,