Vývoj RPG Lords of the Fallen 2 bude mít pod palcem nové studio

O plánech na Lords of the Fallen se mluví už od roku 2014. Touhle dobou dokonce už měla být hra docela dlouho na vašich zařízeních. CI Games zatím hráčům na stůl nic nepoložili a my tak můžeme být rádi i za čerstvé informace o vývoji.

Celého projektu Lords of the Fallen 2 se ujme studio Defiant. Nový tým vývojářů, kteří sídlí v New Yorku měl podle CI Games nejzajímavější vizi a nápad na nový díl. 

Původní Lords of the Fallen si brali hodně inspirace z veleúspěšné série Dark Souls a přinášeli lineární svět, velmi náročné bossy a potřebu pořádně taktického přístupu k soubojům. Nakonec se ale téhle hře příliš nedařilo kvůli občas až zbytečné náročnosti, neohrabaným mechanikám a technickým problémům při spuštění hry.

I přes tyto neduhy měla hra rozhodně svá světlá místa. Zatím není jasné, jestli druhý díl bude pokračovat ve šlépějích svého předchůdce a udrží si nálepku Hardcore RPG.

Lords of the Fallen 2 v tuto chvíli nemá ani datum vydání, a tak se dá jen těžko spekulovat o tom, co se dozvíme dále a kdy se to dozvíme. CI Games ale potvrzují, že hrou se budeme moci protrápit na PC i konzolích.

Váš názor Další článek: Známe speciální edice westernovky Red Dead Redemption 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,