Vývojář Driveclubu reaguje na chybějící stíny aut

Na internetu se i přes embargo objevily první obrázky a videa ze hry Driveclub, které v některých případech ukazují vozidla bez stínů.

Paul Rustchynsky z Evolution Studios se po zaslání hry Driveclub prvním novinářům snaží vyvrátit některé mylné připomínky, které se objevily u některých uniklých videí. Jednou takovou připomínkou je i absence stínu ve videu přímo ze hry.

Paul tento jev okomentoval tak, že v Driveclubu nejsou stíny "připečené" k autu a vozovce, ale dynamicky zpracované. Stín je tedy před autem a z pohledu ze zadu nejde jednoduše vidět. Potvrzuje to tak i fotkou svého auta před sídlem studia.

Driveclubshadows.jpg

Podle Rustchynského také nebudou aktualizace hry znamenat pouze opravy a vylepšení některých funkcí, ale i grafické zkrášlení. Již nyní potvrdil, že v dalším updatu se dočkáme hezčího osvětlení v tunelech.

Stejně tak je tu i malá šance pro split-screen, tedy hra dvou hráčů na jedné televizi. Na tom se prý v tuto chvíli nepracuje, ale jeho existence není tak nereálná, jak se může zdát. Tak snad se dočkáme někdy v budoucnu.

floatingCar.jpg

Diskuze (7) Další článek: Minimální požadavky The Evil Within dávají naději starším strojům

Témata článku: , , , , , , , , , , ,