Vývojáři DMC 5 zhasínají naděje na další DLC, více obsahu nebude

Za Devil May Cry 5 udělal vývojářský tým prý definitivní tečku.

Fanoušci Devil May Cry čekali na nový díl své milované série 11 let a doufali, že se jim tak dostane opravdu pořádné porce obsahu. Ne že by toho ve hře bylo vyloženě málo, ale je nutné podotknout, že po zkušenostech z předchozích dílů si asi málokdo dokázal představit, že by časem nedorazily do DMC 5 ještě další hratelné postavy. Podle vývojářů to však očekávat nemáme a Vergil, Lady a Trish si tak v pátém díle hack´n´slash série zřejmě svoje místo nedobudou.

Informaci potvrdil jeden z vývojářů na svém twitterovém účtu, když odpovídal na dotaz fanouška, kterého zajímalo, zda jsou spekulace o DLC Ladies Night pravdivé. To by zřejmě do hry přidávalo Lady a Trish jako hratelné postavy. Dotaz směřovaný na Capcom ale okamžitě vývojář uzemnil tvrzením, že vývoj DMC 5 je definitivně uzavřený. Navzdory tomu ale napsal, že i on sám by si přál tyto postavy opět vidět jako hratelné. Spekulovalo se také o tom, že by se mohl v průběhu času objevit Vergil, kterého někteří zvládli najít ukrytého v kódu hry jako hratelnou, ale trochu zabugovanou postavu. 

V případě třetího i čtvrtého dílu se ale hráči nakonec dočkali speciálních edicí hry, které nabídly větší množství hratelných postav a nejzarytější fanoušci tak ještě stále mohou živit své naděje na to, že se jim třeba časem poštěstí si opět za některou z oblíbených postav zahrát. 

 

Diskuze (1) Další článek: Pokračování hororu Layers of Fear vyjde na konci května

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,