Vývojáři hry OlliOlli oznámili nový projekt Not a Hero

Londýnské studio Roll7, které je známé svojí skateboardovou PSV hrou OlliOlli, představilo novou akci Not a Hero.

Projekt je postaven ve "2.25D" (klasické 2D s rozličnými vychytávkami). Bohužel zatím nevíme, jak takové vychytávky vypadají, Roll7 zatím nevydalo žádné video, kde by byly demonstrovány.

139594181345.png

Hlavním hrdinou je Steve, vraždící samotář, kterému dal jeden z kandidátů jednoduchý úkol. Vyčistit město v období voleb. Začne tak zběsilá kampaň, která zavede hráče do pěti oblastí plných zločinu. Hráč se bude potápět, krčit se a krýt při stovkách přestřelek, které ho čekají všude ve městě. Vše v unikátní grafice. Na co dál se ještě můžeme těšit?

Lepší přestřelky: Díky pohodlnému systému krytí se lze schovat prakticky za každou překážkou, za kterou si můžete promyslet váš další postup, popř. přebít zbraň. Ovšem pozor, může se stát, že přebíjení zaslechnou nepřátelé.

Zvolte si svého hrdinu: Těšit se můžete na zcela odlišné postavy, každá s unikátní hratelností a schopnostmi. Rozstřílíte nepřátele pomocí brokovnice? Nebo budete obratně řešit problémy pomocí katany? Či využijete svoji sílu a naložíte protivníkům holýma rukama? Výběr je na vás.

Dynamické mise: Buďte vždy při plnění úkolů ve střehu! Kdykoliv se může obrátit karta proti vám. Nic totiž nenaruší perfektně načasovanou popravu nepřátel tak, jako ochranka nebo jednotka SWAT.

NotaHero2IGN.png

Not A Hero vyjde na PC již v létě. Je však možné, že hra vyjde i na jiné platformy. Studio Roll7 se totiž nechalo slyšet, že by hru vydalo na tolik platforem, kolik jen bude možné.

Váš názor Další článek: Tvůrci Worms představili novou hru jménem Flockers

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,