Vývojáři No Man's Sky podezřele dlouho mlčí, ale na aktualizacích se stále pracuje

Tichem oplývající komunikační kanály Hello Games naznačují, že vývojáři urputně pracují na novém patchi

Vývojářské studio Hello Games, které stojí za vývojem No Man's Sky, se ponořilo do mlčenlivé temnoty. Fanoušci každý den sledují profily na Twitteru a Facebooku, ale nikde nic. 

Je tomu už pár týdnů, co studio vydalo patch 1.09. Oficiální účet na twitteru mlčí už druhým měsícem, kdežto na účtu Hello Games jsme mohli v posledním měsíci zaznamenat jen pouhé dva tweety.

Na oficiálním webu bylo možno zaznamenat poslední aktualizaci 2. září, což je na hru už poměrně dlouhá doba. Řada hráčů se začíná ptát: Co se v Hello Games děje?

Minulý měsíc se však Audio Chief Paul Weir na svém účtu vyjádřil, že je vše v pořádku a že se pracuje na dalším obsahu poté, co uživatel Dave Russel vyjádři jisté obavy o Seana Murraye, šéfa Hello Games.

 

Weir blíž nespecifikoval, jaké změny bude nový patch obsahovat a jestli v něm budou nějaké výrazné předělávky hudby či audio prvků, ale uvedl, že tým usilovně pracuje. Jen teď nemají moc co hlásit. Začaly se množit zvěsti, že se tým pomalu rozpadá, což Weir kontroval dalším tweetem.

Weir také uvedl, že se přímo na tvorbě nového obsahu nepodílí, ale že se  studio chystá předvést několik hezkých překvapení, které k No Man´s Sky opět přilákají zklamané hráče - myšleno ty, co hru hráli na PC.

Na konzolích je situace stále celkem stabilní za což může absence podobných titulů na tyto platformy, kdežto na PC je her podobných jako No Man's Sky hodně a mnohdy jsou více komplexní např. Kerbal Space Program. Nezbývá tedy, než si ještě počkat, co přinese patch 1.10.

Váš názor Další článek: PlayStation VR přišel do obchodů. Lidé ho zkouší zapojit do Xbox One a Wii U

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,