Akce | RPG

Vývojáři plošinovky Metroid Dread chystají nové temné RPG

Studio MercurySteam nadšeně vyhlíží rozšíření svých projektů.

Metroid Dread si po svém vydání vysloužilo perfektní hodnocení a někteří recenzenti  zařazovali dobrodružství Samuse Arana na list nejlepších her roku. Mnoho hráčů si titul ihned zamilovalo.

Nyní přišlo oznámení od 505 Games, že studio MercurySteam stojící za hrou, pracuje na zcela novém projektu. Nová hra dostala prozatím označení Project Iron a byl na ní vyčleněn rozpočet přibližně jednatřiceti milionů dolarů.

Více informací o hře samotné v tuto chvíli bohužel není známo, ale dle tvrzení nadřazené společnosti 505 Games, která se jmenuje Digital Bros, je jasné, že titul bude zamýšlen k vydání pro několik platforem. Těšit se tedy můžou dozajista jak konzoloví hráči, tak i PCčkáři. Pravděpodobně se nebude jednat o Switch exkluzivku, jako tomu bylo u Dreada.

Výkonní ředitelé Digital Bros Raffi a Rami Galantovi ve svém vyjádření uvedli: „Jsme nadšení, že můžeme spolupracovat s týmem z MercurySteamu, osvědčeného studia, které dokázalo během tolika let vytvořit mnoho fenomenálních her, mezi něž bezpochyby patří i nedávný hit Metroid Dread, který byl vydán ve spolupráci s Nintendem.“

Váš názor Další článek: Sony oficiálně potvrdilo prosincové hry zdarma pro Playstation Plus

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,