Vývojáři Spider-Mana odhalili easter egg, který všichni nevědomky přehlíželi

V době internetových diskusí je skoro k nevíře, že se nikdo nepozastavil nad zajímavou vychytávkou vývojářů ve Spider-Manovi.

Spider-Man od Insomniacu sice už je na světě nějaký ten pátek, ale i tak v něm zůstávají neodhalené psí kusy vývojářů, kterých si až doposud nikdo nevšiml, nebo se přinejmenším nepodělil s okolím. Jeden z vývojářů na svém Twitteru teď upozornil, že zatím nikdo nepostřehl hodně nenápadnou ale milou vychytávku ve hře.

"Myslím, že je ten správný čas upozornit na easter egg, který zatím všichni přecházeli. Tihle chlápci v sobotu nepracují," napsal na svůj Twitter vývojář Elan Ruskin. Hned se samozřejmě vybízí otázka, jak vlastně ve hře poznáte, že je sobota. A odpověď je poměrně jednoduchá. Nepracují ve skutečné soboty. Hra kontroluje, jaký čas máte ve svém PlayStation systému a pokud si tedy pustíte pavoučího muže o víkendu, je dost možné, že židovské chlapíky prostě pracovat neuvidíte. Jde totiž o narážku na židovskou tradici, podle níž se v sobotu nepracuje.

Je prostě vidět, že vývojáři si dávají ve hrách čím dál více záležet i na těch nejmenších detailech a to musí potěšit každého hráče. Už dříve se navíc právě ve Spideyho světě objevil easter egg v podobě žádosti o ruku, která však nakonec neskončila úplně podle plánu. I tak ale v tomto případě tvůrci ukázali lidskou tvář a snahu potěšit fanoušky, což se rozhodně cení. Máte nějaký oblíbený easter egg ve hrách?

Diskuze (2) Další článek: Cyberpunk 2077 se od E3 změnil, velkou inspirací byl Deux Ex a Vampire

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,