Vývojáři žalují Brash Ent.

Zdá se, že se Brash Entertainment jen tak z problémů nevyškrábe. A to i přesto, že oficiálně ukončilo činnost. Zatímco Factor 5 je podle všeho v pořádku, ostatní tvůrčí studia, jež pracovala pod záštitou Brash, takové štěstí neměla. Jejich představitelé se tak rozhodli soudit s vydavatelskou společností a získat alespoň část peněz za mnohdy již odvedenou práci.

Jako první se ozvali lidé z losangeleského 7 Studios, kteří po zkrachovalé firmě požadují téměř půl milionu dolarů za vývoj herní adaptace 9, animovaného filmu Tima Burtona. Mimo to chtějí od Brash získat ještě 113 tisíc dolarů za kolekci miniher - Six Flags Fun Park - kterou vytvořili speciálně pro Nintendo Wii a DS.

Hned na to vytáhli do boje proti vydavateli i vývojáři ze studia Zootfly, kteří požadují 748 tisíc dolarů za odvedenou práci na adaptaci seriálového hitu Prison Break. Zda-li však tato hra vůbec někdy dorazí na trh zůstává ve hvězdách. Jak se k celé kauze postaví zástupci zaniklé společnosti je prozatím záhadou, neboť se k vzniklé situaci doposud nevyjádřili.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Guitar Hero pro nevidomé?

Témata článku: , ,