Vyzkoušejte nejpraštěnější modifikace, které může GTA 5 nabídnout

Je to sice už pěkná doba, co vyšlo páté GTA ještě na starou generaci konzolí. S příchodem na PC se k němu konečně měli možnost dostat i modeři. Pokud se chcete pustit do neprobádaných vod moderské komunity a nevíte kde začít, pak pokračujte ve čtení.

Iron Man a Hulkbuster Armor

Stahujte modifikaci zde

Tento kousek má na svědomí tvůrce vystupující na internetu pod přezdívkou JulioNIB. Z názvu jistě poznáte, co po instalaci této modifikace ve hře najdete. Přidání Iron Manova brnění sice může znít jako maličkost, ve výsledku se ale jedná o dosti propracovaný výtvor.  

iron.jpg
iron4.pngiron2.jpgiron3.png

Ze začátku to opravdu byla jen banalita. První verze modifikace vyšla už v roce 2015, kdy autor do hry pouze přidal oblek, ale zase nic tak extra to nebylo. Tím ale jeho práce neskončila. Postupem času se do GTA 5 v rámci jeho módu dostalo i Hulkbuster brnění. Největší změny ale teprve měly přijít. Dva roky od vydání první verze vydal JulioNIB verzi 2.0, která hru mění mnohem více, než jen vizuálně.

Byly přidány nové animace. Uživatelské prostředí pak bylo předělané do typického Iron Manovského stylu. Nesmíme zapomínat ani na zvuky a vizuální efekty, které zkrátka Iron Mana dělají takovým, jaký má být.  

Pro získání modifikace si bohužel budete muset zaplatit. Není to žádná velká pálka, stačí na Patreon tvůrce zaslat 2 dolary a je hotovo. Případně můžete zavítat na stránky GTA5-Mods pro alternativy

Diskuze (5) Další článek: Podívejte se na technologii, pohánějící strategii Iron Harvest

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,