Vyzkoušejte si útěk z Butcher Bay v hratelné demoverzi!

Nestává se příliš často, že by hra s licencí předčila svoji filmovou předlohu o takové koňské délky jako tomu je v případě first-person akce Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Ačkoliv byste herní dobu spočítali na prstech obou rukou, a to i na vzdory rekordně dlouhého názvu titulu, hratelností je na tom Riddick naprosto výborně, což koneckonců potvrdila i naše recenze. Hra vás staví do role Riddicka, intergalaktického zloducha, na kterého má každý strážce zákona velkou pifku. Tak se i stalo, že jste se nakonec ocitli zavření v Butcher´s Bay, takovém Alcatrazu budoucnosti. Dosud se z něj nikdo nedostal jinak, než v bedně, vaším úkolem je toto neblahé pravidlo porušit.

Událostmi hra předcházela oběma filmovým předlohám, tudíž jste se dozvěděli velice zajímavé věci, jež jsou ve snímku buď opomenuty, nebo nedostatečně vysvětleny. Navíc, speciální edice obsahovala i zajímavý komentář od samotných autorů, který se vám zpřístupnil po dohrání hry. V průběhu hraní jste se tak mj. dozvěděli jak byly vytvářeny jednotlivé lokace nebo jakou práci dalo osvětlit tu či onu scénu.

   

Escape from Butcher´s Bay se jednoduše povedl na výbornou a právem snesl srovnání s takovými velikány jako Half-Life 2 či Doom 3. Jsme tedy nesmírně rádi, že vám tímto můžeme poskytnout čerstvě vypuštěnou demoverzi hry, kterou si můžete stáhnout přímo z našeho lokálního mirroru. Obsahem hratelné ukázky je krátký tutoriál, jenž vás naučí přežít ve věznici alespoň pět minut, a jedna celá úroveň z plné verze.

Download (demo, 200 MB): Doupě

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Králové oválů - nové tratě pro GTR

Témata článku: , , , , , ,