Vyzkoušejte své znalosti s Buzz! na PSP

Kvizová hra Buzz!, známá zejména z konzolí PS2, přidává nové pole působnosti – handheld PSP. Nově můžete hrát až v šesti hráčích současně, nebo i na kola. Připraveno je přes pět tisíc otázek na různá témata a tisícovka obrázků.

  
Ilustrační obrázky z Buzz! Sports Quiz

Chcete otestovat své znalosti? Pak již nejspíš znáte hru Buzz! pro konzole PS2. Nyní však společnost Sony hodlá uvést i novou verzi hry pro handheldy PSP, která se však bude od konzolových titulů lišit. Hlavním rozdílem budou odlišné herní režimy, ať už se jedná o šestici nových možností pro jednoho hráče, nebo tři způsoby hraní ve více hráčích. Multiplayer si tak můžete užít buď s jedním handheldem, který si posíláte mezi jednotlivými hráči, nebo s více PSP, kdy vám stačí jedna kopie hry jak na soutěž v rychlosti pro čtyři hráče, nebo hraní až v šesti hráčích s tím, že jeden kviz vede.

Ve hře je nachystáno více než pět tisíc otázek z kategorií hudba, TV, věda, osobnosti, příroda, sport, film a všeobecné znalosti, navíc můžete přičíst přes tisícovku obrázků, na nichž máte určit jejich obsah. Hra by měla být pro PSP k dispozici již za pár měsíců.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Preview: Tom Clancy’s Endwar – Válka se nikdy nezmění

Témata článku: , , ,