Vyzkoušeli jsme 4K jízdu v akci Destiny 2, donutí vás běžet pro PC verzi

Že už vlastníte Destiny 2 na konzoli? Vydali jsme se do space opery Bungie i na PC platformě, a musíme uznat, že to opravdu stojí za to!

Poté, co jsme prolezli křížem krážem konzolovou verzi nejnovějšího sci-fi eposu od Bungie jsme se rozhodli vydat směrem k PC verzi, abychom naplno vyzkoušeli optimalizaci a 4K nádheru, kterou tvůrci slibovali. A nezkoušeli jsme to jen tak na ledajakém stroji. 

Kromě nabušeného plecháče pod stolem jsme se rozhodli spustit Destiny 2 na monitoru Dell s technologií G-Sync od společnosti Nvidia. To zaručilo, že kromě výborné grafické kvality jako takové a očirvoucího rozlišení jsme se mohli lebedit také nad odezvou 1ms, obnovovací frekvencí uzamčenou na 144Hz, rychlostí 144 snímků a absolutně nulovým roztržením obrazu. Ve výsledku tak šlo o absolutní grafický orgasmus, který ještě umocňovala vysoká kvalita optimalizace hry. Bungie se tu vskutku předvedlo a vzhledem k tomu, že jde primárně o konzolovou střílečku by se nad snahou tvůrců mohlo přiučit nejedno studio v oboru. 

Ostatně na vývoji PC verze Destiny 2 společnost Nvidia přímo podílela, takže se výsledné kvalitě nemůžeme divit. Proto hra podporuje celou řadu technologií a funkcí, od 4K a 4K DSR až po HDR, SLI a rozhraní GeForce Experience. V případě, že prahnete po pořádném nastavení své verze, doporučujeme navštívit speciální stránku.

Za zaslání PC verze hry Destiny 2 děkujeme společnosti Nvidia.

Diskuze (10) Další článek: Podzim se hlásí v novém traileru na RPG titul Life is Feudal

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,