PC | RPG

Vzhůru skrz Hvězdnou bránu

Americký seriál StarGate dělí lidi na dvě skupiny. Jedni ho milují a vynáší do nebes, zatímco druzí ho nemohou ani vystát. Dnes uděláme radost prvnímu táboru, protože vám přinášíme žhavé informace a screeny z připravované MMORPG Stargate Worlds, kde se stanete jedním členem vojenského týmu, který každodenně prochází Hvězdnou bránou, aby spolu s ostatními poznal nový svět a především pak nové civilizace, byť jsou mnohdy dosti nepřátelského ražení.

Na začátku hry dostanete na výběr, zda-li se chcete stát těmi hodnými (SGC) nebo naopak zlými (Systém Lords), přičemž do frakce prvně jmenovaných se řadí lidé, Asgardi a svobodní Jaffové, zatímco v té druhé figurují Goa’uldi, zotročení Jaffové a lidé. Samozřejmě nechybí ani výběr classů. Těch je celkem osm – zdravotník, průzkumník, vědec, voják, inženýr, archeolog, diplomat a badatel. Nemusíme snad dodávat, že každá třída má své specifické vlastnosti i zbraně. Statut nepřítele zaujímá automaticky každý, kdo stojí na straně druhé frakce. Mimo to se s vámi příliš nekamarádí nebezpečná rasa zvaná Ori, která už má na svědomí hodně nehezkých činů. Bitvy tak mohou propuknout na celé čáře, ať už proti NPC, tak i v PvP.

Download: StarGate World - trailer

Spojitost se seriálovou předlohou je více než značná, kromě toho, že k dabingu se nachomýtli původní herci se můžete těšit i na vybrané okamžiky z televizních obrazovek, které si tak budete moci vyzkoušet na vlastní kůži. Vedle občanské války Jaffů vypadá lákavě zejména mnohaletý konflikt Goa’uldy s Tok’ry a válka proti Replikátorům. Fanouškům se už jistě tečou sliny. A ještě mnohem lépe zní datum vydání 8. října 2008.

StargateWorlds_082.jpg StargateWorlds_083.jpg

Zdroj: Worthplaying
Diskuze (1) Další článek: Spidey nad střechami mrakodrapů

Témata článku: , ,