Wallace & Gromit oficiálně

Pár dnů nazpět jste se prostřednictvím Doupěte mohli dozvědět, že se v současné době pracuje na elektronické verzi populárního plastelínového dua - Wallace a Gromita. Teprve až dnes se ale tvůrci ze studia Telltale (Sam & Max) rozhodli, že uzrál ten správný čas, a představili avizovanou hru oficiálně. Ta ponese název Wallace & Gromit's Grand Adventures, přičemž její vydání na PC (a pravděpodobně i Wii) by vývojáři rádi stihnuli do konce tohoto roku.

1.jpg2.jpg
 

"Wallace & Gromit's Grand Adventures nabídne spoustu hodin kvalitní zábavy všem, kteří stojí o dobrý příběh," řekl na adresu hry Dan Connors, spoluzakladatel a CEO Telltale. "Wallace a Gromit mají skutečně pestrou historii. Svět, který Aardman (duchovní otec této dvojky) stvořil je bohatý na humor, stejně jako na možnosti vyprávění příbehu. Náš tvůrčí tým si tak skutečně užívá adaptaci této animované série a těší se až ji představí novému publiku."

Ačkoliv se toho o příběhu hry zatím moc neví, vývojáři prozradili, že se v průběhu hraní zhostíte role obou protagonistů, přičemž budete postupně prozkoumávat rozlehlý herní svět. Vaším úkolem pak nebude nic jiného než překonat všechny možné překážky a puzzle, abyste vaše hlavní hrdiny dostali z každého maléru, do něhož se dostanou. A věřte, že jich bude hodně!

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, X360, Wii
Žánr: Adventury
Výrobce: Telltale | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Afro Samurai se zpozdí

Témata článku: , , , ,