Walmart zešílel: odhalil Splinter Cell, Rage 2, Borderlands 3 a řadu dalších

Úniky se občas stávají, obchodní řetězec Walmart to ale tentokrát opravdu slušně skonil.

V herním průmyslu nejsou úniky nebo zajímavá odhalení obchodních řetězců nic neobvyklého, společnost Walmart Canada si ale tentokrát solidně zavařila. Je normální, že se do herních webů přidávají šablony pro budoucí hry, které nemají datum vydání, nebo dokonce ještě nejsou ani oficiálně oznámeny. Uživatel Wario64 se ale na Twitteru podělil mohutným seznamem her, které Walmart připravil do svého katalogu. 

A je toho hodně. Podle seznamu se chystají hry jako Just Cause 4, nový Splinter Cell, Rage 2, Lego DC Villains, Borderlands 3, Gears of War 5 a nejmenovaný díl ze série Assassin's Creed. 

Některé hry ze seznamu samozřejmě jsou již dlouhou dobu terčem spekulací a víceméně i dávají smysl, hry jako Rage 2 či nové Gearsy jsme však v nejbližší době rozhodně nečekali. 

Kromě dosud neohlášených her se do mixu přidávají samozřejmě i hry, na které se čeká. Patří tam např. Final Fantasy 7 Remake, Beyond Good and Evil 2, The Division 2 či The Last of Us 2. 

Otázkou tedy zůstává, co se ve Walmartu stalo. Buď někomu ujela ruka v systému, nebo se zbláznil algoritmus, který za tyto informace odpovídá. Ať se mají věci jakkoliv, letošní E3 bude nabité. 

Diskuze (3) Další článek: Známe detaily Nintendo Switch Online, placeného online členství Nintenda

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,