Warcraft Arclight Rumble je mobilní akční strategie, ve které sbíráte desítky hrdinů a záporáků

Avizovaná mobilní hra ze světa Warcraftu je oficiálně představena.

Zanedlouho do vašich kapes dorazí Diablo Immortal a v budoucnu se k němu přidá i další velká značka Blizzardu. Warcraft Arclight Rumble kombinuje strategii, akci a sbírání postaviček. Na první pohled působí jako kombinace Clash Royale a klasických mobilních gacha her. Blizzard ale slibuje hlubší hratelnost se širokou škálou možností.

Postavičky z vaší sbírky budou hrát velmi důležitou roli. Liší se raritou, schopnostmi i silou, takže je potřeba svůj tým namíchat tak, aby si dokázal poradit s každou situací. Při vydání hry bude k dispozici 60 hrdinů, záporáků a všech dalších možných postav ze světa Warcraftu, přičemž každou z nich si ještě můžete vylepšovat. Bezpochyby je budete získávat z lootboxu a tady také nemohou chybět ani mikrotransakce. Postavičky se dělí na 5 různých frakcí. Můžete si tak vybrat, jestli se postavíte na stranu Aliance, Hordy, Nemrtvých, Blackrocku nebo Bestií.

Po stránce hratelnosti Arclight Rumble nabídne PvE i PvP módy. Celkově bude ve hře několik desítek dungeonů spolu s několika raidy. S ostatními hráči pak můžete spolupracovat v kooperaci nebo naopak vzájemně poměřit své síly. Nebudou chybět ani celosvětové žebříčky.

Warcraft Arclight Rumble vyjde na mobilní zařízení se systémy Android a iOS a bude fungovat na modelu free-to-play. Pokud máte zájem, tak se už nyní můžete předregistrovat na Google Play. Datum vydání zatím neznáme, ale prý by už brzy měla v některých regionech odstartovat uzavřená betaverze.

Zdroj: Blizzard

Diskuze (2) Další článek: Eidos Montréal pracuje na několika projektech poháněných Unreal Enginem 5. Chystá se nový Deus Ex?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,