Warhammer 40k: Dark Crusade se blíží

Společnost CD Projekt oznámila, že v nejbližší době dodá do obchodů lokalizovanou verzi datadisku k ceněné strategii Warhammer 40.000: Dawn of War. Přídavek s podtitulem Dark Crusade bude hratelný i bez původní hry.

Mnohé jste se mohli dočíst o datadisku Dark Crusade v našich prvních dojmech, nově se však objevila zpráva, že rozšíření bude možno hrát i když nevlastníte původní hru. Samostatný datadisk vás tak sice nepustí ke kampaním z Warhammer 40.000: Dawn of War, ale rozsáhlou kampaň za ovládnutím celé planety si zahrajete pouze za cenu 599,- Kč, případně pak o dvě stovky dráž v měně slovenské.

  

Stejně jak tomu bylo i v případě původní hry a prvního datadisku Winter Assault, chystá společnost CD Projekt profesionální českou verzi, v níž budou přeloženy veškeré titulky a popisky ve hře. Na trh se tak Dark Crusade dostane až začátkem příštího měsíce, ale dá se předpokládat, že čekání nebude zbytečné. Přeci jen, Warhammer 40.000 byl vyhlášen hrou roku 2004 podle Doupěte. Uvidíme, jak si bude vést jeho druhý přídavek.

Související informace (Warhammer 40.000: Dawn of War - Dark Crusade):
Platforma: PC
Výrobce hry: Relic Entertainment (
http://www.relic.com)
Vydavatel hry: THQ (
http://www.thq.com)
Distributor v ČR: CD Projekt (
http://www.cdprojekt.cz)
Homepage hry:
http://www.dow-darkcrusade.com/
Předpokládané datum vydání: 9.říjen 2006
První dojmy:
http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=114715&CAI=2125
Hru si můžete předobjednat na shop.Doupě.cz

Zdroj: TZ

Diskuze (8) Další článek: Galerie: Command & Conquer: Tiberium Wars

Témata článku: , , , , , ,