Warner Bros. si jdou pro SCi

Společnost Warner Bros. má nyní volnou cestu k získání velkého podílu akcií SCi Entertainment. Filmový a herní gigant tak může převzít majoritní podíl ve společnosti.

Společnost SCi Entertainment se na videoherním trhu pohybuje už nějaký ten pátek. Mimo jiné má jako dceřinou společnosti i Eidos, tvůrce série Tomb Raider. Nyní s největší pravděpodobností hodlá zmizet pod křídla giganta Warner Bros., neboť zástupci SCi stáhli veškerá opatření proti převzetí společnosti ze strany filmového holdingu. Už v tuto chvíli vlastní Warner Bros. přibližně šestinu akcií SCi a podle tiskových prohlášení hodlá tento podíl nadále zvyšovat.

VIDEO: 500 'Tomb Raider: Underworld - ukázka motorky'

Viditelně jsou s touto možností smířeny obě společnosti, protože třeba při pohledu do zahraničního tisku uvidíte u nejnovějšího dílu série s Larou Croft – Tomb Raider: Underworld - nenápadné logo WB. Dá se tedy předpokládat, že již byly učiněny všechny potřebné dohody a zisk majoritního podílu v SCi Entertainment je pro Warner Bros. pouze otázkou času. Zajímavé bude sledovat, jaký vliv bude mít filmový gigant na další hry z portfolia SCi.

Zdroj: GI
Váš názor Další článek: Galerie: NFS: Undercover

Témata článku: , , , , , , , , , ,