Warneři připravují reboot kultovní fantasy řezanice Gauntlet

Pokud patříte mezi fanoušky RPG rubaček ve stylu Diabla, zpozorněte. Warner Bros. a kluci z Arrowhead Game Studios připravují návrat klasiky.

Jedná se o modernizovaný a značně vylepšený reboot fantasy RPG Gauntlet, kultovní arkádové rubačky v tom nejlepším duchu „dungeon crawlerů“. Titul se připravuje pro PC a Steam, stejně jako budoucí zařízení Steam Machines, a objevit by se měl už ve druhé polovině letošního roku.

V Gauntlet jsme spojili arkádový styl původní hry se zbrusu novým vzhledem a vlastnostmi včetně lokálního a online kooperativního módu až pro 4 hráče,“ řekl David Haddad, viceprezident divize digitálních her u Warner Bros. „Gauntlet bude prvním titulem v portfoliu společnosti, které se zaměří na digitální hry a nové IP od talentovaných tvůrců.

Ve hře se zhostíte role jednoho ze čtyř hrdinů, každý z nichž oplývá unikátními schopnostmi a stylem hry. Společně s kolegy pak budete brouzdat dungeony, zabíjet nestvůry a lootovat poklady. Zkrátka klasika v novém kabátku, kdo by to nebral?

Váš názor Další článek: Kinect Sports Rivals ve vývojářském deníčku zvou do boje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,