Wasteland 2 se stihl zaplatit během několika dní

Nyní nezbývá nic jiného než čekat. Anebo ještě přihodit nějaký ten dolar navíc.

Studiu Double Fine se povedl vskutku husarský kousek, když pro svou novou adventuru dokázalo skrze Kickstarter nashromáždit více jak 3 milióny amerických dolarů, a to původně chtělo pouhých 400 tisíc. Je tedy pochopitelné, že se podobnou cestou vydali i další.

Mezi nimi bylo i studio inXile entertainment, které se rozhodlo vytvořit pokračování legendárního postapokalyptického RPG Wasteland. Nemusíte se už však obávat výsledku, hra se totiž stačila zaplatit během pouhých několika dní.

Tvůrci chtěli původně 900 tisíc amerických dolarů s tím, že zbylých 100 tisíc v případě nutnosti doplatí Brian Fargo, zakladatel dnes již téměř zaniklého Interplaye. Hráči byli každopádně o něco štědřejší - v současnosti se na kontě projektu houpe nějakých 1,2 miliónu dolarů. A to do konce zbývá ještě celý měsíc.

Pokud se částka vyšplhá na 1,25 miliónu dolarů, budeme se moct těšit na větší svět, více map, rozvětvenější příběh a více hudby. Pokud hráči celkově přispějí 1,5 miliónu dolarů, bude svět ještě větší a komplexnější, navíc si hru zahrají také majitelé Maců.

Zdroj: Kickstarter
Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | Postapokalyptické RPG
Výrobce: inXile entertainment
Začátek prodeje: říjen 2013
Diskuze (4) Další článek: Dočkáme se ne jednoho, ale hned dvou remaků série Baldur's Gate

Témata článku: , , , , , , , ,