Watch Dogs 2 možná ukrývá odkaz na novou vesmírnou hru od Ubisoftu

Ubisoft si z nás buď neuvěřitelně vystřelil, nebo právě oznámil novou hru.

Jelikož Watch Dogs 2 vychází na konzole zítra 15. listopadu a někteří lidé mají díky Amazonu hru již doma a hrají, začínají se objevovat první zprávy o tom, jak se hra chová a co skrývá. Jeden hráč takto odhalil, že ve Watch Dogs 2 se nachází easter egg, který možná odkazuje na novou neoznámenou hru od Ubisoftu.

Podle uživatele NeoGaf FlammableAce je ve Watch Dogs 2 mise, kde hráč krade trailer na neoznámenou hru od Ubisoftu. Sanfranciská pobočka společnosti ve hře vyobrazena je, takže to vlastně tak zvláštní není. Titul má být nějaká vesmírná záležitost, kterou Ubisoft oznámí na příští výstavě E3.

Barevná paleta hry je podle traileru lehce jako v No Man's Sky, zatímco hudba dokazuje vesmírné kovbojky typu Cowboy Bebop.

Co myslíte, je to opravdová hra nebo jenom povedený vtípek, kterým nás Ubisoft tahá za noc? Podle kreativního ředitele hry Jonathana Morina je ve Watch Dogs 2 easter eggů celá řada, tak nás nejspíš ještě čeká spoustu překvapení.

Mimochodem, PC verze Watch Dogs 2 vychází až 29. listopadu. Ubisoft prý potřebuje trochu více času, aby ji pořádně doladil.

Váš názor Další článek: Britský obchod bude Nintendo Switch prodávat ve dvou variantách za 200 a 250 liber

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,